отново вдига сватба, но този път през венчилото няма да

...
отново вдига сватба, но този път през венчилото няма да
Коментари Харесай

Плевнелиев вдига сватба

 още веднъж подвига женитба, само че този път през венчилото няма да мине той, а синът му. Бившият президент към момента е щастливо женен за третата си брачна половинка – синоптичката Деси Банова. Сватбата е на дневен ред за най-големия му наследник Асен от втория му брак с Юлиана.

Малцина знаят, че преди да се обвърже с нея, държавникът е бил в сватбен съюз с мистериозна дама на име Вероника, която и до момента пазела семейството му, написа " Ретро ". 

Най-големият правоприемник на експрезидента към този момент е студент и впечатлява девойките с атлетична визия и аполонско тяло, които не се тормози да демонстрира в обществените мрежи. Сърцето му обаче превзела красива македонка на име Нина, която е родом от Скопие.

Хубавицата от дълго време живеела в България и през предходната 2020 година приключила влиятелното Англо-американско учебно заведение в София. След дипломирането си кандидатствала в първокласен университет в чешката столица.

В момента следвала и живеела в Прага, а с Асен се срещали в няколко точки в Европа. Връзката им била от разстояние, само че все пак намирали време за откраднати мигове дружно. Нина не крие насладата си от всяка тяхна сантиментална среща, която запечатват с умилителни фотоси, вижда се от профилите ѝ в обществените мрежи.

и някогашната му жена Юлиана към този момент познавали бъдещата си снаха. През предишното лято тя гостувала в един от морските им парцели, които след развода приписаха на синовете си. Били удовлетворени, че е високообразована и умна. 56-годишният някогашен президент обаче към момента не се чувствал подготвен да извършва ролята на дядо.

Припомняме, че единствено преди 2 години той стана татко на наследник Йоан от връзката си с Деси Банова. От Юлиана с изключение на Асен, е татко и на по-малкия Павел, който към този момент е в тийнейджърска възраст. Най-голямото им дете – Филип, умря трагично от рядка болест едвам на 14-годишна възраст през черната за фамилията 2015 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР