Отново тежка катастрофа на АМ Тракия се случи днес в

...
Отново тежка катастрофа на АМ Тракия се случи днес в
Коментари Харесай

Нова фатална катастрофа на Тракия

Отново тежка злополука на Автомагистрала " Тракия " се случи през днешния ден в следобедните часове. Бус се е преобърнал в региона сред 296-ия км до 298-ия км в посока София на в региона на село Воденичане. Двама души са починали на място, а шест са тежко ранени, съобщава ОДМВР- Ямбол.

По непотвърдена информация в буса са пътували служащи. В незабавното поделение на ямболската болница са признати най-тежките случаи. Повечето са с черепно-мозъчни контузии, оповестява bTV.

Сигналът за произшествието е постъпил към 17:00 часа. По информация на Министерство на вътрешните работи бус „ Форд Транзит “ е напуснал пътното платно и се е обърнал в канавката. На място има пристигнали полицейски екипи и екипи на " Спешна помощ " от Карнобат и Бургас.

Движението сега се реализира единствено в изпреварващата лента, оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ". Водачите би трябвало да карат с нараснало внимание в региона на случая.

Причините за катастрофата се обясняват.

Това е трета съдбовна злополука в границите на три дни на Автомагистрала " Тракия ". Вчера рейс с 45 души се прекатурна след конфликт с лек автомобил, при което починаха 6 души, а 23-ма бяха ранени. Предишният ден семейство почина, откакто автомобила им, спрял в спешната лента де блъснат от различен в тъмните часове на деня.

По-рано през днешния ден при тежка верижна злополука на пътя между Русе и Велико Търново, между трактор и три леки автомобила, почина 49 годишен мъж.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР