Отново сме в онова време на годината, в което летят

...
Отново сме в онова време на годината, в което летят
Коментари Харесай

Steam даде старта на зимната си разпродажба

Отново сме в това време на годината, в което летят дарове и специфични оферти. Магазините за игри се надпреварват да ни оферират всевъзможни сладки предложения и въпреки този на Valve да не прави безвъзмездни дарове, като този на Epic Games, то някои от пониженията в действителност заслужават внимание.

Когато се провеждат сходни промоции постоянно е хубаво да гледаме предложенията, при които получаваме оптимален по размер наличие за допустимо най-ниска цена или специфичните издания – тези, чиято истинска цена общоприетоо е в трицифрени суми в евро.

Тази година Ubisoft направиха дълго чаканото си завръщане в Steam и в зимната ликвидация на магазина може да откриете доста от най-новите игри на издателя. Като да вземем за пример, което получава понижение от над 50%. То ще ви даде достъпа до цели 42 оператора, появили се в последните шест години на играта, както и Disruptor пакета.

Последният и най-успешен във финансово отношение Assasin’s Creed – Valhalla участва също в зимната ликвидация, а е това, което ще би трябвало да си закупите, в случай че желаете да преживеете в цялост приключението на Ейвор. Освен базовата игра, то ще ви даде достъпа до сезонния пропуск на играта, Dawn of Ragnarok допълнението и цялостния Ultimate пакет. Тук участва и друго от приключенията на асасина в лицето на Odyssey, а в центъра на вниманието ви би трябвало да е, което ще ви даде с изключение на главната игра, Legacy of the First Blade и The Fate of Atlantis допълненията, сезонния пропуск на играта и извънредния куест The Secret of Greece, няколко козметични пакета и Assasin’s Creed III Remastered.

Resident Evil Village Gold Edition е, на което всеки обожател на хоръра не би трябвало да подминава. Изданието включва главната игра, Winter’s Expansion и Trauma Pack пакета, както и онлайн приключението RE:VERSE.

Ако пък желаете да получите образен шедьовър и не сте играли към момента Horizon Zero Dawn, знайте, че играта получава отстъпка в цената си от 67%. Играта идва във вид на си, включващо с изключение на главната игра, експанжънът Frozen Wilds, пакетитие Carja Trader, Banuk Traveller и Banuk Traiblazer, Nora Keeper и цифрова илюстрована книга. Всички оферти на Steam може да видите, като посетите страницата на магазина.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР