Отново случай с агресивно куче, което тормози жителите на цял

...
Отново случай с агресивно куче, което тормози жителите на цял
Коментари Харесай

Аутопсията след убийството в Борисовата градина разкри: Роби умира в страшни мъки ВИДЕО

Отново случай с нападателно куче, което тормози жителите на цялостен софийски квартал. Този път питбул смъртоносно нахапа пинчер. А това, става известно, не се случва за първи път, оповестява Нова телевизия.

Поредният случай обаче стана причина жителите на ж.к. „ Изгрев” в София да се обединят в желанието си кучето да бъде отнето, а стопаните да бъдат глобени.

„ Двата пинчера са били разхождани от приятеля на майка ми в Борисовата градина. Питбулът идва изведнъж и захапва Томи. Той се измъква, само че другият пинчер - Роби попада сред зъбите на огромното животно и умира в страшни страдания с раздрано сърце и счупени ребра. Имаме експертизи от аутопсията. Подали сме нужните тъжби в полиция и община”, съобщи Нина Маринова, притежател на пинчера.

„ Другите две кучета са били без каишка и са нападнали моето, което се води с мотив и намордник на публично място, а в гората се маха намордника, когато е горещина и се води на каишка ", сподели притежателят на питбула Крум Приболски.

Хора от квартала настояват, че има и други нападнати кучета. А се опасяват и да няма набези над хора.

„ Има и други нападнати кучета”, настояват очевидци. По думите им има пускани тъжби, само че не са взети ограничения.

„ Това е втори регистриран случай на нахлуване. Първият е приключил по съответния метод. Вече приказваме не за случайност, а рецидив. Това ще ни разреши да наложим оптималната глоба, която е 1000 лв.. Внесли сме и кореспонденция в прокуратурата”, съобщи проектант Павлета Пеловска.

„ Санкцията от първия случай беше в размер на 200 лв.. Към момента не е платена”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР