отново ще е първата партия, регистрирала се в Централната избирателна

...
отново ще е първата партия, регистрирала се в Централната избирателна
Коментари Харесай

ГЕРБ първа се регистрира днес, последни ще са “Промяната” и ДБ

още веднъж ще е първата партия, записала се в Централната изборна комисия за парламентарните избори.

Те внасят през днешния ден документите на обединението си със за присъединяване в предварителния избор на 2 октомври. Години наред млади деятели на дежуряха непрекъснато пред комисията, с цел да подсигуряват, че партията ще е първата, само че с излизането на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от нея тази традиция отмря, написа 24 часа.

ЦИК отвори процедурата през вчерашния ден, само че в първия ден искащи не се появиха. Последни пък - на 17 август, когато изтича срокът, се чака да внесат книжата си “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ”.

Хората на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има ще чакат до последно решението на хората на по офертата за взаимно явяване на изборите. Въпрос на математика е дали това ще подсигурява болшинство от 121 депутати, или всяка от партиите ще загуби гласоподаватели, в случай че се явим с общи листи, дават отговор към този момент от Политическа партия и отсрочват решението.

Затова и Демократична България се готви за два разновидността - с досегашните ръководещи и без тях - в миналогодишния формат от “Да, България ”, ДСБ и “Зелените ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР