Отново се считам за член на ЕС и съм абсолютно

...
Отново се считам за член на ЕС и съм абсолютно
Коментари Харесай

Бащата на британския премиер Борис Джонсън стана френски гражданин

„ Отново се смятам за член на Европейски Съюз и съм безусловно удовлетворен “, съобщи Джонсън-старши, представен от The Guardian. Неговата майка е французойка и съгласно Стенли Джонсън новото му поданство е нещо скъпо, което показва част от самоличността му. Той е бил член на Европейския парламент от 1979 година до 1984 година и посрещна Брекзит с коментара „ пристигнало е времето за освобождение под гаранция ".

От Даунинг стрийт разясниха, че решението да одобри френско поданство е " персонален въпрос на бащата на премиера ". Запитан за реакцията на сина му, Стенли Джонсън сподели, че е получил в отговор единствено една дума - " Мagnifique! " ( " Великолепно ", френски).

„ Винаги ще бъда европеец, това е несъмнено. Връзката с Европейския съюз е значима. Обединеното кралство може да е напуснало Европейски Съюз, само че ние не сме напуснали Европа и бих споделил, че единственият метод да разгадаем нашите дребни проблеми, е да запазим известна степен на общественост в нашите две системи ", разяснява бащата на английския...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР