Отново се сблъскваме с проблема с изтичането на амоняк от

...
Отново се сблъскваме с проблема с изтичането на амоняк от
Коментари Харесай

Николай Нанков: Казусът с изтичането на амоняк от „Мелта 90” трябва да бъде разрешен спешно с конкретни действия на институциите

„ Отново се сблъскваме с казуса с приключването на амоняк от „ Мелта 90 ” АД. Още при започване на месец юни насочих въпрос към тогавашния министърът на околната среда и водите Борислав Сандов за ограниченията, които ще предприеме страната за решение на казуса с приключването на амоняк ”.
Това написа в профила си във фейсбук лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в област Ловеч Николай Нанков, като сподели и писмения си въпрос към някогашния министър.

 
 Фейсбук/ Николай Нанков  Фейсбук/ Николай Нанков
„ Очевидно положителните планове и инспекциите, по този начин в детайли разказани в отговора, не са дали безусловно никакъв резултат. А бдителността на районните институции, които тук на място би трябвало да имат изострената сензитивност по този и сходни проблеми, не е била задоволително мощна, с цел да сигнализира по този начин, че никой да не си разреши да „ приспи ” казуса ”, отбелязва Нанков.

„ Казусът „ Мелта 90 ” АД би трябвало да бъде позволен незабавно с съответни дейности на институциите, зад които да се обединят всички политически сили. Докато това стане, предприятието би трябвало да прекрати работа ”, счита претендентът за депутат.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР