Отново се сблъскваме с проблема с изтичането на амоняк от

...
Отново се сблъскваме с проблема с изтичането на амоняк от
Коментари Харесай

Николай Нанков: Казусът с изтичането на амоняк от „Мелта 90” трябва да бъде разрешен спешно

 Open photo

„ Отново се сблъскваме с казуса с приключването на амоняк от „ Мелта 90 ” АД. Още при започване на месец юни насочих въпрос към тогавашния министърът на околната среда и водите Борислав Сандов за ограниченията, които ще предприеме страната за решение на казуса с приключването на амоняк ”.

 

Това написа в профила си във Facebook лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч Николай Нанков, като сподели и писмения си въпрос към някогашния министър.

 
 Фейсбук/ Николай Нанков
„ Очевидно положителните планове и инспекциите, по този начин в детайли разказани в отговора, не са дали безусловно никакъв резултат. А бдителността на районните институции, които тук на място би трябвало да имат изострената сензитивност по този и сходни проблеми, не е била задоволително мощна, с цел да сигнализира по този начин, че никой да не си разреши да „ приспи ” казуса ”, отбелязва Нанков. 

 

„ Казусът „ Мелта 90 ” АД би трябвало да бъде позволен незабавно с съответни дейности на институциите, зад които да се обединят всички политически сили. Докато това стане, предприятието би трябвало да прекрати работа ”, счита претендентът за депутат.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР