Отново протести срещу високите цени на горивата - днес в

...
Отново протести срещу високите цени на горивата - днес в
Коментари Харесай

Протести срещу високите цени на горивата се проведоха на места в страната

Отново митинги против високите цени на горивата - през днешния ден в Ямбол, Сливен,Пазарджик и Благоевград. Недоволните блокираха за малко пътища - метода към автомагистрала " Тракия " от село Драгор и интернационалния път Е 79.


Протестиращите блокираха за половин час интернационалния път Е 79 след тунел " Железница ".
Когато барелът падаше, при нас горивата си седяха на едно място, когато барелът се подвига - при нас се подвигат. И на всичкото от горната страна би трябвало да се усилят заплатите по-скоро, с цел да се живее по-добре със всичко останало.
Блокирани на пътя останаха десетки водачи.
Подкрепяме го въпреки че стеснение изпитваме с деца сме.
За последната една година най-масовият бензин А 95 е поскъпнал с над 17 %, а дизелът е скочил с близо 20 %, като е най-скъп от най-малко 3 години насам.
Александър Стамболийски, президент на Съюза на българските транспортни служащи: За последния месец към 14-15 стотинки покачване на цената, което действително не следва покачването на интернационалните пазари, не знаем тъкмо по какъв начин се образува, картелно съглашение ли е?
В Благоевград разлика в цената на бензина и дизела съвсем няма. Горивото обаче се търгува на едни от най-високите стойности за България. Цената за литър бензин доближава до 2.43 лева, а дизелът 2,47 лева В обитаемоте места към града пък цените са още по-високи.
Нагоре пораства, е оня ден в Симитли заредих нафтата 2.60 и нещо ли беше.
Хората зареждат за все по-малки суми. Според специалисти придвижването на цените на горивата нагоре евентуално ще продължи до края на годината.
 Протестиращи против високите цени на горивата блокираха Е-79 Протестиращи против високите цени на горивата блокираха Е-79
Протестиращи против високите цени на горивата блокираха за 30 минути основен път Е-79 в региона на село Железница. Това докара до образуването на километ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР