Отново опашки от чакащи се извиха пред болница Пирогов в

...
Отново опашки от чакащи се извиха пред болница Пирогов в
Коментари Харесай

Нова опашка и напрежение за ваксини пред Пирогов

Отново опашки от чакащи се извиха пред болница " Пирогов " в столицата. Хората, подтикнати от изказването на премиера по-рано през днешния ден, се струпаха пред лечебното заведение, заяви.

По време на посещаване в обновеното детско незабавно поделение в " Пирогов " Борисов разпореди да се направи всичко допустимо " зелените коридори " да отворят още веднъж и " чакащите на опашки да бъдат имунизирани ".

Хората, които се струпаха пред незабавната болница са гневни, тъй като чакат повече от час. До момента няма пояснение дали пунктовете за имунизиране ще отворят. Хората, упорстват да бъдат имунизирани и чакат пояснение от управлението на болничното заведение.

" Министър-председателят управлява страната. Нека да пристигна и да покаже на какво е кадърен. Погледнете какъв брой хора сме тук. Искаме да ни имунизират незабавно ", споделят чакащите

Същевременно в Университетската болница " Света Анна " имунизациите бяха възобновени в 16 часа. Желаещите ще бъдат имунизирани с ваксина на " Астра Зенека ".

Приоритетно ще бъдат имунизирани рисковите групи - учители, обществени служащи, пенсионери. Ваксинационните кабинети ще се обитават в Триажния пункт, в двора на болничното заведение.

Всеки ден от 8.00 до 17.00 ч. до 10 екипа ще могат да имунизират жителите. От 17.00 до 8.00 ч. ще работи и един нощен екип.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР