Отново огромни тапи се образуваха в района на Дунав мост,

...
Отново огромни тапи се образуваха в района на Дунав мост,
Коментари Харесай

Мартен се готви за гражданско неподчинение!

Отново големи тапи се образуваха в региона на Дунав мост, като за следващ ден има тапи по бул. “Тутракан “ и бул. “България “

Русенци и пътуващите към и от Мартен чакат в опашките близо час, с цел да се придвижат. Допълнително усложнение в достъпа до кръговото кръстовище на Дунав мост по булeвард “България “ основава ВиК-проектът, заяви.

Това принуди мартенчани да пристъпят към крайни ограничения и да приготвят гражданско непокорство.

„ Уважаеми съграждани, от много време ситуацията по пътя Мартен - Русе и назад е сериозно. Явно никой не ни взема насериозно. Обещания доста, резултати-нула. Предлагам на 13.04.2022г. да обявим ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ, което ще се изрази със затваряне на пътя Силистра - Русе до момента в който пристигна някой виновен за това безумство и ни даде решение на казуса. Ще бъдат известени нужните институции, че този път няма да отстъпим, до момента в който не ни дадат правото на свободно прекосяване по пътя. За часа ще съобщим по-късно. Надявам се, че на всички търпението е в сериозна точка “, съобщи Елка Недкова в обществената мрежа към жителите на град Мартен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР