Отново напрежение в пленарната зала. Повод този път стана решението, че

...
Отново напрежение в пленарната зала.
Повод този път стана решението, че
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Отново скандал в НС заради машините

Отново напрежение в пленарната зала.

Повод този път стана решението, че машините към този момент стават " специфични кутии за машинно гласоподаване ", бюлетините от тях ще се броят на ръка, а към протоколите на секционните комисии към този момент няма да се ползват протоколи с данните от устройствата, тъй като такива няма да има.

Това провокира неодобрение от " ". Михал Камбарев изиска думата по процедура против метода на водене, само че сподели от телефона си клип от Рудозем. На него човек на държи лист, в който отбелязва кой е дал своя вот, сподели депутатът от Политическа партия.

Това ядоса освен водещият съвещанието, който го скастри, че не може да приказва каквото си желае по процедурите, само че и.

Връщайки се към мястото си, Камбарев бе пресрещнат от депутати от, които му викаха и се опитваха да му вземат телефона, само че Йордан Цонев ги разтърва.

" Това бе последната опция данните от машината да бъдат прикачени към изборните бумаги с вярата да се предотвратят грешките, без значение дали са умишлени или не ", скочи и видя мотивация, която да прикрива изцяло информацията от машините. " Реално към този момент машините съвсем нямат никакъв смисъл, разяснява съпредседателят на Политическа партия. Изборният кодекс стана просто една хартиена процедура, където машините не могат да отпечатат протокол като най-малко дребна гаранция, че изборът ще е почтен ", сподели Петков.

" Не се цели връщането на хартиената бюлетина, а убиването на машините протоколи ", безапелационен е Настимир Ананиев. " С премахването им се затвърждава, че се приготвят операции при преброяването, което ще е на ръка от хора, които ще са изтощени след 12-часов работен ден. "

разгласи: „, и връщат хартията. Тази коалиция е полудопечена досега, тъй като не направиха останалата част на услугата на – да гласоподават новите броячки. Срамно е, че наричащите нас лъжци, хвърлиха 80 млн. лева на боклука. “

Той назова това „ Коалиция БЕРПС “.

от “ “ счита: „ Коалицията, и лиши един прийом за отчитане на нашия избор. Това е една тъмна пелена върху метода на броене и отчитане на гласовете. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР