Отново на сцената е прекрасен персонаж - пенсионираният полски генерал,

...
Отново на сцената е прекрасен персонаж - пенсионираният полски генерал,
Коментари Харесай

Полски генерал: Джонсън разкри военни тайни на Путин

Отново на сцената е прелестен персонаж - пенсионираният полски военачалник, някогашният пълководец на Сухопътните войски на полската войска Валдемар Скшипчак. Същият, който предяви искания към Калининград.

Сега обаче удар от него получи не по-малко " забележителна " фигура. А точно английският министър председател Борис Джонсън. Пан Скшипчак упрекна господин Джонсън в " откриване " на военни секрети.

Така той разяснява изказването на английския министър председател, че украинските военни се образоват за потребление на предадената им техника както във Англия, по този начин и в Полша.

„ Мога да кажа, че сега учим украинците в Полша да употребяват системи за противовъздушна защита, а във Англия да употребяват бронирани бойни машини “, сподели Джонсън.

Съгласно някои известия, Обединеното кралство възнамерява да изпрати 120 бронирани транспортни средства, в които се включват 80 бронетранспортьора Mastiff, Husky и Wolfhound, както и разследващи машини Spartan, медицински Samaritan, ремонтно–евакуационните машини Samson и командно-щабни транспортни средства Sultan.

Валдемар Скшипчак обаче не хареса изказването на английския министър председател, тъй като счита, че съдружникът от НАТО от крайбрежията на Мъгливия Албион разкрива военни секрети.

" Такива изказвания са прелъщение за злото. Трудно е да си представим, че когато ние сме в командировка в чужбина, един от политиците да приказва за нашите проекти или тренинги по малкия екран. Британският министър председател разкрива военна загадка ", цитира уеб сайтът EurAsia Daily полският военачалник от запаса.

По думите на Скшипчак, сходни изказвания оставят независимост на ръцете на съветския президент, който в този момент към този момент е добре осведомен за желанията на Запада.

" Военната подготовка е конфиденциален въпрос. Нека индивидът се въздържа и да мисли, преди да каже такива неща. Премиерът може да не знае за това, само че с сходни изявления заплашва триумфа на цялата военна интервенция, както и сигурността на бойци “, сподели Скшипчак.

Самият пенсиониран военачалник обаче също " не страда " от деликатен асортимент на формулировките. Ето, да вземем за пример, какво сподели той за Калининград: „ Исторически Калининградската област е територия под съветска окупация от 1945 година <...> исторически това е територия, която е била в ръцете на Прусия и в този момент би си коствало говорейки за тази територия, както ние по едно време говорихме за завладените земи... "

Така че както пенсионирания полски военачалник, по този начин и сегашния английски министър председател са почтени противници в способността да формулират мислите си – както се споделя, вземи единия, па удари по другия.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР