Отново жестокост към животни. Възрастна жена от Берковица хвърлила няколко

...
Отново жестокост към животни. Възрастна жена от Берковица хвърлила няколко
Коментари Харесай

Брутално: Баба уби коте пред очите на деца в Берковица

Отново свирепост към животни. Възрастна жена от Берковица хвърлила няколко пъти две дребни котета от парапет на тераса в жилищен блок, при което едното умряло. Всичко това се случило пред очите на деца, които преди този момент си играели с животните.

Следите кръв по терасата на Александрина Миленкова от квартал „ Стара планина “ към момента стоят. Жената си била вкъщи, когато детето й я повикало, тъй като съседката хвърля на терасата им две котета.

„ Тя стартира да ги хвърля нагоре. Аз бях на колене и се пробвах да ги хвана, само че не успявах. Падаха долу и тя отново ги хвърляше. Така няколко пъти и ги блъскаше в цимента “, спомня си Александрина. След ударите едното коте издъхнало, а другото съумяло да се избави.

„ Успях да хвана тъкмо това, което умря в ръката ми. Хванах го и то беше цялото в кръв. Другото се закачи с нокти, сви се в ъгъла и не го закачахме до вечерта “, споделя още свидетелката на насилието.

Съседи описват пред Нова тв, че преди този момент животните са блъскани в циментов бордюр и са душени. Даниел Михайлов си спомня, че нападателната към животни жена хванала котките за задните крайници и почнала да ги бие. „ Аз виках по нея. Казах, че ще скоча от терасата. Други хора също излязоха, започнаха да хвърлят кой каквото откри от у дома “, споделя съседът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР