Отново искри между Делян Добрев и Елена Йончева - в

...
Отново искри между Делян Добрев и Елена Йончева - в
Коментари Харесай

Делян Добрев след интервюто на Елена Йончева: Лъже безогледно, вместо да се извини

Отново искри сред Делян Добрев и Елена Йончева - в ефира на " Тази заран " по bTV двамата задочно показаха позиции по отношение на правосъдното решение по делото " Добрев против Йончева ".

 Делян Добрев осъди Елена Йончева за клюка Виж още

По-рано в предаването, запитана за това, Йончева съобщи, че в предходни издания на предаването Добрев е подвел феновете с неточни данни.

" Завел е 16 желае, които са обединени в едно дело. Това са 16 мои изявленията - изказвания на конференции и Народното събрание. В 9 от тези 16 желае аз спечелвам - той печели 7. (...) Ние ще апелираме. Това не е наказателно дело. Всичко, което съм споделила в bTV (за Делян Добрев - бел. ред.), не се смята за клюка и е разказано в решението на съда. (...) Ние показахме една скица, по какъв начин в една община се основава феодална конструкция. И моята борба не е против господин Добрев - аз в прочут смисъл скърбя за него, тъй като моята борба е против феодализирането на българските общини. Като народен представител от Хасково дадох един образец, тъй като разполагах с информация като народен представител точно от този район ", разяснява евродепутатът.

Малко по-късно изявление по телефона се включи и самият Добрев: " Как може да се лъже толкоз необмислено! В решението на съда написа " осъжда Елена Йончева ". В същото време тя, вместо да се извини, както би постъпил всеки честен човек, продължава да приказва нелепостите, за които в действителност е наказана на първа инстанция на районния съд. Всички клюки, които изрече по мой адрес, ги изрече още веднъж. Цялата тази акция от нейна страна беше тъкмо, с цел да отиде в Европейския парламент и да получава 20 хиляди евро на месец. Затова беше цялата работа. Не да се бори за правдивост в България, тъй като в случай че тя беше някаква, каквато и да е боркиня за правдивост, нямаше да прави това, което прави против мен и против доста други в страната. (...) Това, че тя има имунитет в Екологичен потенциал, не ѝ дава право да унищожава престижа на който и да било ", съобщи той.

Попитан дали ще заведе ново дело, той отговор, че на първо време ще се съветва с юрист и добави, че е подготвен да взе участие в диалог по тематиката дружно с нея в студиото на bTV.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР