Отново феномен в парламента и това е депутатът от ПП

...
Отново феномен в парламента и това е депутатът от ПП
Коментари Харесай

Депутатът от ПП за един ден – няма възможност да си дарява заплатата

Отново феномен в Народното събрание и това е депутатът от Политическа партия Ивайло Иванов. Пред Николай Караколев той съобщи, че е бизнесмен и има компании за покрими и монтаж. Запитан дали тогава би се отказал от депутатската заплата от над 10 хиляди лв. за един ден работа, Иванов съобщи: Фирмата ми е дребна, нямам опция.

По отношение на хората в Пазарджик, Иванов не е напълно сигурен какви са те, а и той пети в листата, като лидерът е по-запознат. За изтеклите записи и „ кеша “ на Политическа партия Иванов няма визия, тъй като не ги е чувал.   

За злополуката в Аксаково Иванов е на мнение, че водачът на НСО носи отговорност, Кирил Петков няма никакво касателство. Затова, че по разпореждане на Петков колата се е движила с несъобразена скорост и лампа, депутатът от Политическа партия съобщи, че няма визия и прокуратурата би трябвало да откри събитията.

„ Разбира се, че желая да ги защитя. Смятам, че Кирил Петков няма виновност и няма проблем с този случай “, съобщи Иванов. Според народния представител за един ден, НСО минава хиляди километри и стават такива произшествия. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР