Отново е уикенд и премиерът Борисов традиционно започва обиколките си

...
Отново е уикенд и премиерът Борисов традиционно започва обиколките си
Коментари Харесай

Борисов отново обикаля. Провери ремонт на училище, после ще инспектира мост

Отново е уикенд и министър председателят Борисов обичайно стартира обиколките си из страната, предавани онлайн в обществените мрежи. От видео в персоналния му профил във Фейсбук излиза наяве, че министър-председателят е тръгнал на обиколка из Югозападна България.
Първа спирка бе учебно заведение в Разлог. По-късно се чака Борисов да ревизира моста над реката в село Блатска, който бе приключен след ремонтни действия, траяли две денонощия.

С Борисов е евродепутатът Андрей Новаков, който е и регионален координатор на партията на ръководещите в Благоевград. Той не пропусна опцията да похвали на премиера протичащото се в района - асфалт, строителство на джамии и неща, които никоя друга партия не е правила. Това се виждало по думите му от хората.

Премиерът е дружно и с просветния министър Красимир Вълчев, с който посетиха ремонтирано и санирано учебно заведение в Разлог.

" Направихме доста за учителите и образованието, тъй като това е доста значимо за всяка нация. Увеличихме по тази причина и в пъти учителските заплати и средства за обучение в никакъв случай не сме пестили ", безапелационен беше Борисов.

“Близо 1 милиарда сме дали за просветителна инфраструктура този мандат. Още 1,4 милиарда лева дадохме за учителските заплати, с цел да станат двойни. 2,4 милиарда сме дали в този мандат за просвета и обучение. Когато някой политиканства, да знаят какви са обстоятелствата ", отсече Борисов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР