Отново е това време от годината - сутрините и вечерите

...
Отново е това време от годината - сутрините и вечерите
Коментари Харесай

Топ 5 на най-актуалните якета тази есента

Отново е това време от годината - сутрините и вечерите са хладни, а съвсем скоро лятото ще се трансформира в отдалечен спомен. Все още не е настъпил моментът да навлечем дебелите палта, само че пък не можем без якето.
 Елегантни аутфити за всекидневието за всяка възраст
Елегантни аутфити за всекидневието за всяка възраст

Не е нужно да жертвате стила за комфорт и противоположното

С настъпването на есента започваме да преподреждаме дрешника си и да се оглеждаме за нови връхни облекла. RTE ни дава доза ентусиазъм с трендовете при якетата за преходния сезон.

Яке бомбър

Този вид якета са въодушевени от колежанските униформи в Съединени американски щати, само че съумяха да се наложат поради удобството си и опцията да ги съчетаваме съвсем с всичко. Например с с памучни ризи, плисирани поли и мокасините за изцяло " училищен " тип. 

Яке-риза

Популярно през 90-те, този вид яке се завърна и в последната година. За по-небрежен и ежедневен жанр можем да го носим върху рокля до коляното и ботуши (или боти). А с кожена чанта, джинси и маратонки пресъздаваме една класическа композиция за есента. Откриваме го в меките цветове като каки или нежно сиво.

Капитонирано яке

Капитонираните якета са комфортен и скромен метод да ни е топло и, по едно и също време с това, да сме в крайник с трендовете тази есен. Актуалната форма на десена им за тази година прилича... лукови глави. Може да не звучи доста блестящо, само че пък наподобява отлично.

Вълнен блейзър

Кога, в случай че не през есента, да събудим англичанина в себе си със сако от туид, каре или пепит? Класическите есенно-зимни материи в никакъв случай не излизат от мода. Но, в случай че търсим нещо по-елегантно, можем да изберем къс блейзър в черно и бяло с права кройка.
 Есен 2021, напластяването, цветовете, пуловерите и кои са най-актуалните трендове в дрешника за сезона
Най-актуалните трендове в дрешника за есента

Време е за промени

Biker яке

Още един безконечен модел, с който няма по какъв начин да сбъркаме. За повече многообразие може да изберем яке от велур, или пък да заложим на по-необичаен цвят като каки, кафяво, блестящо розово и алено. Комбинира се съвършено с джинси, ефирна пола или кожен панталон (за по-смелите).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР