Отново е декември и вече чуваме звъна на коледните камбани.

...
Отново е декември и вече чуваме звъна на коледните камбани.
Коментари Харесай

Коледна работилница в Народно читалище „Зора-1990“ село Победа

Отново е декември и към този момент чуваме звъна на коледните камбани. Коледа е един от най-светлите, най-обичаните, най-уютните и топли фамилни празници. Празник на добротата, на фантазиите и желанията, на вярата за едно ново по-добро начало. За празника хората се готвят дълготрайно време с желанието всичко да бъде направено от хубаво, по-хубаво. Но какво е Коледа без красивата коледна декорация, без хилядите светещи лампички, елхата, и играчките с които я окичваме, подаръците с които желаеме да зарадваме своите близки.



В същинска коледна работилница се трансформира топлата и уютна библиотека на Народно Читалище “ Зора-1990 “ село Победа.



В нея, под звуците на прелестни коледни песни, с доста неспокойствие и въображение, с доста наслада и усмивки, сръчни читалищни деятели твориха коледни сувенири.



Под ръцете им блестнаха, красиви коледни звезди, задачите обсипани в брокат и пъстро украсени коледни свещници. Работливите джуджета изработваха своите коледни творения от разнообразни материали. Освен че твориха и сътвориха същински коледни шедьоври, те се забавляваха, смяха и демонстрираха, че са и положителни другари! С доста коледно въодушевление беше изпълнен този предиобед, с доста усмивки, топлота и уют, по този начин както би трябвало да бъде освен на Коледа!



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР