Отново дойде това време от годината, когато трябва да мислим

...
Отново дойде това време от годината, когато трябва да мислим
Коментари Харесай

Новогодишни хай-тек подаръци за малките

Отново пристигна това време от годината, когато би трябвало да мислим за дарове, елха, декорация и доста, доста циркулиране по магазините. Е, в цифровата епоха, това последното може да се спести с няколко потребни линка към нови, забавни и истински хай-тек дарове за дребните. Не оставяйте извършването на покупки за последния миг, изключително когато можете да го извършите онлайн.

Интерактивни бебета маймуни за пръстите на ръцете
Това са едни от най-горещите играчки този сезон. Тези сладурести дребни интерактивни маймунки се захващат за пръста ви и могат да дават отговор на тон, придвижване и допиране, като мигат с очи, мърдат си главата и приказват по приветлив метод. Ако им пратите целувка, те ще ви върнат целувка. Идват в доста цветови разновидности, с изключение на класическите синьо и розово.

Интерактивно яйце Hatchimals Surprise Twins
Друга интерактивна играчка от серията Hatchimals. За незапознатите, това е като модерно тамагочи, за което би трябвало да се грижите до момента в който е в етап " яйце ", а след време се излюпва и излиза... не едно, а две изненадващи животинки. Близнаци!

BB-9E дроид
Това е новият (имперски) дроид на Sphero, пряк правоприемник на супер шлагера от 2015-та година BB-8. Разбира се, модела е модернизиран по доста и разнообразни способи по отношение на оригинала, а можете и да си закупите Force Band – гривна, с която непосредствено да контролирате дроида (наместо да употребявате приложение и смартфон).

L.O.L. Surprise
L.O.L. Surprise е с много забавна идея, която се върти към сюблимния миг на самата изненада. Идеята е, че според от размера на кълбото, децата ще могат да отварят пласт по пласт и да разкриват изненада след изненада (всъщност, до 50 изненади за най-големия размер!). Имайте поради, че този тип играчки се продават като топъл самун, тъй че не се колебайте прекомерно дълго време.







Спийдъра на Люк Скайуокър

Е, това е нещо, което всяко дете би трябвало да има (че и родителите, в това число!). Още един от новогодишните шлагери на 2017-та, това возило от вселената на Star Wars (произведено от Radio Flyer), може да се движи с 8 км/час и да побере 2 деца с общо тегло не повече от 60 кг. Определено страховит подарък!

Миньон " Talking Jail Time Tom " от Despicable Me 3
Този жълт дундест завързак има репертоар от 25 занимателни реплики и може да движи както очите, по този начин и ръцете си. Плюс това, натиснете джоба му или завъртете главата му и очаквайте да извърши набор от специфични занимателни реакции.

Интерактивна играчка FurReal Friends Torch " My Blazin’ Dragon "
Една от най-продаваните играчки в онлайн магазините последните седмици е супер сладурестия FurReal. Животинката има датчици за досег и придвижване и може да издава според от обстановката 50 разнообразни звука. Освен това, можете да го храните, да напълните резервоара му с вода и да гледате по какъв начин издишва цветна мъгла. О, и се оригва!

Lego фигурки/човечета
Време е да пенсионирате скучните Lego човечета, които се въргалят из дома ви и да ги замените с цялостен комплект от неповторими и занимателни нововъведения. Lego скулптура на свободата е единствено началото, има също гейша, че даже и дребосъче с национална носия. Комплекта в посочения линк е единствено началото, има още най-малко дузина разнообразни вариации на всевъзможен вид човечета.

Новият най-хубав другар на детето - роботът Cozmo!
Ако търсите допустимо най-хай-тек подаръка за малчугана, то спрете тъкмо тук - представяме ви робота играчка от ново потомство Cozmo. Машината не просто наподобява ужасно, само че и се учи на разнообразни неща, като това да разпознава лица, да наизустява имена, както и да придобива нови страсти, с изключение на стотиците предефинирани. За тази играчка, си коства да развържете кесията.

Магнитен конструктор Magformers
Великолепен подарък както за момчета, по този начин и за девойки. Magformers конструкторите идват в друг размер, само че всичките са обединени към концепцията за напасване на части посредством магнетизъм. А и дано не пропущаме обстоятелството, че това е една от дребното “тихи” играчки в листата.

Фърбака Фърби от Star Wars
Furby плюшените играчки превзеха света последните години, а какво по-страхотно от композиция сред Furby и Чубака от Star Wars? Фърбака, също се разпродава стремително, тъй че не губете ненужно време в мислене.

Портативна маса за въздушен хокей
Класическо развлечение в дребен размер, портативната маса за въздушен хокей е едвам 1 метър, само че за малчуганите ще е идеалното занятие за часове наред.

Писта с колички Hot Wheels Criss Cross Crash
Коя е най-забавната част от играта с детски колички? Ами, това да ги разбивате! А в случай че за задачата имате и шантава писта, тогава купона ще се вихри до късно вечер.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР