Отново дойде онова време, в което започва чуденето какво да

...
Отново дойде онова време, в което започва чуденето какво да
Коментари Харесай

Коледни подаръци? Да бъдем практични!

Отново пристигна това време, в което стартира чуденето какво да подарим и какво желаеме да получим за Коледа.

Би трябвало през празниците да отпочинем, да се презаредим и настроим физически и душевен за идната година, само че рядко става по този начин.

Вместо това се втурваме през глава към моловете, пазарите и супермаркетите, подреждаме и чистим, планираме, организираме и в последна сметка изпадаме в обстановка, в която сме безпределно изтощени, изхарчили сме куп пари за предмети, които в множеството случаи блазнят окото, само че нямат кой знае какво практическо приложение, и, не на последно място, се оказваме горделив притежател на дарове, които… не ни трябват.

Всъщност Коледа би могло да е времето, в което да дадем и получим нужното, с цел да стартираме новата година уверени, че удоволствията ще са повече, а удобството и комфортът ще съпътстват всекидневието ни, дружно със спокойствието.

Това, несъмнено, може да стане с преподреждане на целите. А чистенето, без значение от сезона, настроението и дилемите в офиса, постоянно остава приоритет. Така е, тъй като хигиената е значима и от позиция на здравето, и тъй като мръсните подове са неприятна панорама, която унищожава домашната естетика.

Ежедневната непорочност обаче лишава време, старания и, дано си го кажем, е досадна работа.

Прахосмукачките роботи са удобен и скъп подарък за фамилии с деца, домашни любимци и всички съвременни и динамични хора.

Уредите на iRobot имат умна система за навигация и картографиране на стаите в жилището, а благодарение на чувствителни датчици тези роботи са способни да обикалят дома, заобикаляйки трудности и поддържайки подовите повърхности без диря от прахуляк и нечистотия.

Важен аспект при избора на робот прахосмукачка е съвместимостта с съответните потребности на семейството. С другите функционалности на моделите ® можем да намерим идеалния баланс сред цена и благоприятни условия, а комбинираните модели обезпечават самостоятелно изсъхнало и мокро разчистване без съвсем никаква интервенция от човешка страна.

Представяме три робота, които трансформират визиите ни за почистване на подове.



1. Комбинираният почистващ робот Roomba Combo® i8+ е гарантиран с най-съвременна навигация, с помощта на която сканира и проучва над 230,400 точки в секунда и бързо се ориентира в стаите на жилището. В взаимозависимост от сезона и степента на замърсяване, моделът избира подобаващата техника за разчистване. Работи с технологията iRobotOS, което значи, че може да бъде инструктиран от разстояние, отвред и когато и да е.

При слагане на контейнера за вода автоматизирано разпознава комбинирания режим за изсъхнало и мокро разчистване. Местата, които нямат потребност от забърсване с моп, могат да бъдат лимитирани посредством мобилното приложение, избирайки No Mop Zones. С базата Clean Base® роботът се презарежда и почиства самичък.



2. Роботът Roomba® Combo® i5+ работи с четиристепенна почистваща система AeroForce®, която основава мощен вакуум и отстранява даже най-дребните замърсявания.

Разполага с резервоар с огромен потенциал, високоефективен филтър, който се грижи за въздуха, и чисти в два режима – изсъхнало и мокро разчистване.

Движи се по пода систематично в прави линии за най-благоприятен резултат и по-кратък работен цикъл. Този модел се научава да разпознава всяко помещение, като картографира жилището и дава опция да бъде надъхан да почиства стая по стая.

Освен самозареждащата и самопочистваща станция, с която разполага, има и авангарден ID Nucleus дизайн, който прилича текстил и прави прахосмукачката робот освен съвременен апарат за разчистване на подовете, само че и хубав аксесоар за дома.



3. Комбинираният модел Roomba® Combo j7+ е един от бестселърите на iRobot.

Това е единствената самостоятелна прахосмукачка-робот 2 в 1 с моп, който напълно се прибира в горната част, като по този начин пази мокетите и килимите - роботът разпознава меките подови повърхности и повдига подложката си, с цел да не оставя мокри зацапвания. Той може самичък да реши дали да чисти в „ изсъхнал “ или в „ влажен “ режим.

„ вижда “ и се ориентира безпроблемно в пространствата с помощта на широкоъгълна светеща камера и навигацията PrecisionVision с технологията vSLAM®.

Той разпознава и забикаля над 80 предмета като обувки, чехли, даже неприятни „ изненади “, оставени от домашния любим. Разполага със самозареждаща и самопочистваща база, може да бъде инструктиран от разстояние през смарт телефон или таблет, а ние можем да забравим за чистенето месеци напред, да се насладим на Новата година и да се радваме на блестящи подове 365 дни.

Коледа е време за домакински уют, успокоение и технологии, които облекчават всекидневието и ни подаряват свободно време за обичаните хора и занимания. Интелигентните прахосмукачки роботи Roomba® вършат точно това - поемат грижата за чистотата, с цел да можем ние да живеем човешки.

Представените модели прахосмукачки роботи могат да бъдат закупени на със специфична коледна отстъпка от цената.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР