Отново дойде онова време от годината, в което вируси и

...
Отново дойде онова време от годината, в което вируси и
Коментари Харесай

Грипът настъпва: Как да облекчим детето, а и ние да оцелеем?

Отново пристигна това време от годината, в което вируси и грипове са на дневен ред. Разбираме го още по рекламите по малкия екран. Бавно започваме да оценяваме дребните неща в живота: да дишаме и през двете ноздри, детето да върви на детска, да се завиваме единствено с една покривка.

Само че всички знаем, че щастливите и смирени фамилии от рекламите ги има единствено в рекламите. Всички у дома ставаме истерични, обезверени и течащи. И то идва малко след позитивната мисъл, че в действителност вирусите в детската усъвършенстват имунитета на детето.
 грип ThinkStock/Getty Images
Но по какъв начин да избегнем всичко това? Ето някои практични препоръки, които да приложите още тази есен, с цел да си спестите този вид главоболия на нас самите, а и да създадем боледуването на детето по-малко трудно и за него:

1. Симптомите

Детето може да ви каже, че все едно мечове го режат в корема или пък динозаври крещят в главата му... само че въпреки всичко. Ако спи повече, има задна хрема или просто усещате, че нещо не е наред, по-добре спирайте от детска и водете на доктор. По-добре да ви се разкрещи персоналната лекарка, в сравнение с да се развият нежелани затруднения.-->

2. Борбата

Ако моментът е изтърван и към този момент би трябвало да се борим с неизбежните сополи, стигащи до брадичката, спонтанния рев и още от познатото. Личната несъмнено към този момент ви е дала една торба медикаменти, само че можете да ускорите оздравяването. Как? С положителните остарели бабини предписания.

Сиропът от бъз като се изключи че е апетитен, е и добра предварителна защита. Други билки, които можете да вкарате в приложимост в подобен миг са мащерката, риганът, жълтият кантарион, подбелът. Народната медицина има още препоръки в подобен миг към нас, вижте във видеото! 3. Примирението

Ясно е, че идва миг, в който просто си споделяме „ ще мине “. Така е, само че дотогава би трябвало да разсеем детето. На него не му е по-леко от на нас. Гушкайте, правете кораби, правете се на маймуна, в случай че би трябвало и оказва помощ. Приковавайте вниманието на детето, както съумеете. Има положителни хрумвания във видеото нагоре.

Най-добрата отбрана е нападението

Какво по-добро нахлуване за вирусите от здравия имунитет. Най-добрата услуга и за вас, и за детето би била то да се научи да обича плодовете и зеленчуците. Залагайте постоянно на сезонни и обичайни плодове и зеленчуци. 

Ако въпреки всичко не съумеете да запазите нужното успокоение или то просто не ви идва от вътрешната страна дишайте надълбоко, сипете си една 750 мл чаша алено вино и повтаряйте неведнъж мантрата „ И това ще мине “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР