Отново Банско има повод да се гордее със своите деца!

...
Отново Банско има повод да се гордее със своите деца!
Коментари Харесай

Деца от Банско представят Пиринско на национално състезание

Отново Банско има мотив да се гордее със своите деца! Двама от тримата финалисти на Регионалния стадий на надпреварата Spelling Вее Junior са възпитаници от Начално учебно заведение „ Св. Паисий Хилендарски “. Ива Георгиева и София Медлок, ръководени от преподавателката си Стефка Бърдарева, се показаха чудесно и ще показват Благоевградска област на Националното съревнование по правопис на британски език Spelling Bee в София.

През последните години ползата към надпреварата по спелуване в Банско е забележителен и доста деца се включват в инспекция на своите познания по британски език. Spelling Вее се организира в България от 2011 година, а началото му е сложено преди съвсем 100 години – през 1925 година в Съединени американски щати. Милиони деца от целия свят вземат участие годишно в надпреварата. За известността му свидетелства фактът, че са издадени доста справочници и пособия за участниците и то се предава по огромните телевизионни канали в чужбина.

Желаем триумф на Ива Георгиева и София Медлок! Вярваме, че те почтено ще показват своите познания на най-високо равнище!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР