Отново автомобил ще бъде разигран на старта на зимния сезон

...
Отново автомобил ще бъде разигран на старта на зимния сезон
Коментари Харесай

Отново разиграват кола за старта на ски сезона в Банско

Отново автомобил ще бъде разигран на старта на зимния сезон в Банско на 15 декември. Куп неповторими награди са приготвили уредниците, които ще бъдат извоювани в емблематичната игра „ Ловци на съкровища “, обичайно привличаща доста запалянковци да опитат шанса си. Чисто ново „ Ауди 3 “, СПА почивки, уикенди за двама, златни продукти, мобилни устройства са единствено част от атрактивните призове. В приключението на Бъндеришка поляна могат да се включат всички искащи да преровят избран периметър, покрит със сняг, под който се крият заровени сандъци с награди.
Празникът ще бъде маркиран с още две игри – „ Влез в тима на първенеца “ и „ Открий злато в лифта “. Специален посетител ще бъде олимпийският и международен първенец от Патрик Ортлиб (Австрия). Той ще се бори да притегли най-хубавите скиори, които да се изправят отборно отпред с него против отбора на легендата Марк Жирардели. А най-бързият играч измежду тях ще завоюва сезонна карта за Банско.
Играта „ Открий злато в лифта“ пък ще зарадва над 100 посетители на курорта. Всеки, който се качи на лифта, ще има опция да завоюва специфични златни продукти.
Всички искащи да се включат в игрите могат да се запишат авансово на www.banskoski.com и да потвърдят присъединяване си на място в утринните часове.
След откриването тържествата ще продължат на площада с богата музикална стратегия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР