Отново авария със самолет Сукхой Суперджет 100. Машината на Аерофлот,

...
Отново авария със самолет Сукхой Суперджет 100. Машината на Аерофлот,
Коментари Харесай

Отново авария със самолет Сукхой Суперджет 100

Отново повреда със аероплан Сукхой Суперджет 100. Машината на " Аерофлот ", изпълняваща курс от Уляновск до Москва, е прекъснала излитането си заради срив в хидравличната система, заяви източник от летището за " РИА Новости ".
Според източника на организацията, самолетът е прекъснал излитането със скорост 55 километра в час. Няма потърпевши измежду пасажерите и екипажа.
" Всички пасажери на този полет са отказали да летят на Сукхой Суперджет 100 ", добави източникът.
В началото на май аероплан на „ Аерофлот “ Сухой Суперджет 100 “, който пътуваше от Москва до Мурманск, се приземи спешно на летище Шереметиево в съветската столица. В резултат на случая колесникът се счупи и моторите се възпламениха. При злополуката починаха 41 души от общо 78 на борда.
Следователите преглеждат разнообразни версии за случилото се: незадоволителна подготовка на водачи, диспечери и лица, извършващи техническите инспекции, както и нередовност на въздухоплавателното средство и неприятни метеорологични условия.
След случая в интернет се появи петиция с предложение за възбрана на потреблението на " Superjet 100 ". Властите обаче приканиха да не вършат прибързани изводи и да се чакат резултатите от следствието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР