Относно внесения сигнал до Върховна административна прокуратура срещу кабинета Денков“

...
Относно внесения сигнал до Върховна административна прокуратура срещу кабинета Денков“
Коментари Харесай

Борисов: Денков ще се види с Добрев, за да коментират ситуацията със сигнала до ВАП

Относно импортирания сигнал до Върховна административна прокуратура против кабинета „ Денков “ от депутата на ГЕРБ Делян Добрев, Борисов съобщи, че в неделя се е обадил на акад. Николай Денков и му е споделил какви са терзанията им. Това разяснява от коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му той е свързал Делян Добрев и Кирил Петков и са се разбрали през днешния ден Денков да се види с Добрев и да разясняват обстановката.

Той разяснява и избора на Илиана Иванова за еврокомисар.

„ Позицията на ГЕРБ за районен съд Македония, Украйна, законите на Крум Зарков се оцени високо в Брюксел и за това се даде път на нашия претендент за еврокомисар да отиде в Европейския парламент. Тя към момента не е определена, би трябвало да отиде на диалог “, съобщи Борисов.

„ Да поздравим Илиана Иванова за това, че Урсула фон дер Лайен я избра за идващ български еврокомисар. Това, че имахме втори претендент в лицето на господин Лорер, демонстрира България какъв брой доста капацитет има за тези условия “, добави той.

А по отношение на бюджета Борисов съобщи, че има някои забележки по него, само че няма да го подлага на критика:

„ Според мен е редно Асен Василев да пристигна и първо да ни запознае, да каже какво мисли, за какво го мисли, и в случай че го поддържаме, за какво го поддържаме. Така че в този момент няма да го подлагаме на критика бюджета, имаме забележки по него, има браншове, които се вълнуват от този бюджет, само че съгласно мен неналичието на съдружно съглашение – механизъм, изисква първо да беседваме с него, в случай че може да се отстранят забележките – да ги отстраним, и по-късно да понесем дружно отговорност по този бюджет “.

Очаквайте детайлности!

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР