Относно протестите на столичния транспорт, Контрера отрече да има нещо

...
Относно протестите на столичния транспорт, Контрера отрече да има нещо
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Трябва да се приеме закон за погребално обредната дейност

Относно митингите на столичния превоз, Контрера отхвърли да има нещо общо с протестиращите, само че поддържа тяхното неодобрение
Целият проблем с гробищата е поради неналичието на закон, който да регламентира цялата активност, сподели общинският консултант и ръководител на Комисията по превоз Карлос Контрера във връзка дебата в СОС за гробищните паркове в предаването „ “ по БТВ.

По думите му този бизнес няма никаква държавна регулация, множеството компании работят в сивия бранш, като казусът от с. Клисура го сподели образно.

Особено в София, обратно в годините има стотици и хиляди тъжби на хора, които са били излъгани от гробищната мафия, сподели Контрера.

Фактът, че не се позволи комисия от общински съветници, която да ревизира тези проблеми, демонстрира, че някой се пробва да прикрива нещата или да ги отсрочва във времето, сподели още общинският консултант.

Той добави, че един от детайлите на бизнеса, който демонстрира неглижиране от страната е неналичието на регистри какво се случва в гробищните паркове.

Трябва да се одобри закон за погребално обредната активност, счита Контрера.

Относно митингите на столичния превоз, Контрера отхвърли да има нещо общо с протестиращите, само че поддържа тяхното неодобрение.

Още през 2010 година една от водещите компании в сектора е оценила, че евентуалните загуби поради гратиса в превоза са в размер на 25 млн. годишно, сподели от своя страна Борис Бонев, който беше включен по телефона.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР