Относно бюджета е редно Асен Василев да дойде и да

...
Относно бюджета е редно Асен Василев да дойде и да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Няма да критикувам бюджета, но имаме забележки

„ Относно бюджета е редно Асен Василев да пристигна и да каже какво мисли по някои тематики. Няма да подлагам на критика бюджета в този момент, само че имаме забележки по него. Липсата на съдружно съглашение изисква първо да беседваме с него, да отстраним забележките и тогава дружно да понесем отговорност по този бюджет “, това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

„ В неделя персонално се обадих на господин Денков и споделих какво ни тормози. Коректно е първо да беседваме с господин Василев тези дни и тогава да се произнесем. Българска социалистическа партия оповестиха, че няма да го поддържат, тъй като Политическа партия към този момент не са лява партия “, сподели още той.

„ Позицията на ГЕРБ се оцени високо в Брюксел и по тази причина се даде път на нашия претендент. Вторият претендент, господин Лорер, демонстрира какъв брой доста капацитет има в България “, разяснява Борисов избора на Илиана Иванова за български еврокомисар.

В сряда стана ясно, че ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен е одобрила кандидатурата на Илиана Иванова за еврокомисар. Другият български претендент бе Даниел Лорер, който бе препоръчан от ПП-ДБ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР