Отношенията ѝ с баба ѝ бяха прекрасни. Тя ѝ изпращаше

...
Отношенията ѝ с баба ѝ бяха прекрасни. Тя ѝ изпращаше
Коментари Харесай

Майката на Ивет, убила баба си, през сълзи: Погледът й се променяше, казваше, че чува гласове след употреба на наркотици

Отношенията ѝ с баба ѝ бяха прелестни. Тя ѝ изпращаше пари да си купи ботуши, както и за храна. Те се чуваха и виждаха. Всяка Коледа ходеше при нея. Много добре се разбираха с Виолета и са си споделяли. Това сподели майката на подсъдимата Ивет Стайкова, упрекната, че е умъртвила баба си - известната актриса Виолета Донева, по време на следващото дело за чуване на очевидци с техните свидетелски показания, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" За случилото се разбрах като ми се обадиха от Пазарджик, че е арестувана. И ми споделиха, че е несъответстваща. Разбрахме се на идващия ден да я взема. Аз бях в Плевен. Звънях на татко ѝ Виктор, той сподели, че не се е чувал с Виолета. Връщайки се от Пазарджик се разбрах с него да отиде или да звънна на Виолета. Отидох при Виктор и да кажа на Виолета, че Ивет е в психиатрия. Имаше две съседки, които питайх дали са виждали Виолета, само че споделиха, че не са ", добави тя. 

На въпрос дали използва опиати, майка ѝ удостовери - марихуана и хапчета, хванах я още през 2017 година. От думите ѝ стана ясно, че Ивет е имала халюцинации. " Ние живяхме 17 години с татко ѝ и с Ивет, по-късно се разделихме, тъй като имахме разлики по възпитанието ѝ ", описа майка ѝ.

" Живяхме дружно към година. Много се карахме, погледът ѝ се променяше, беше доста нападателна. Искаше да скочи от 4 етаж ", уточни тя и показа, че е имало и миг, в който Ивет се е сбила с нея.

" Пушеше на лула. След приложимост на опиати ставаше нападателна, споделяше, че гласове ѝ споделят да скочи и да удря. На идващия ден като мине това нещо, споделя, че нищо не знае ", показа свидетелката и майка на Ивет.

От нейн чат е схванала, че Ивет е употребяла LSD, гъби. Стана ясно, че подсъдимата е била арестувана за владеене на опиати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР