Отношенията на Русия с европейските страни са на най-ниското ниво

...
Отношенията на Русия с европейските страни са на най-ниското ниво
Коментари Харесай

Кремъл: Връзките с Европа са на най-ниското възможно ниво

Отношенията на Русия с европейските страни са на най-ниското равнище и всяка вълна от експулсирания на съветски дипломати понижава опциите за дипломация и на това Русия ще отговори по същия метод, съобщи Дмитрий Песков, представител на президента Владимир Путин, съобщи Ройтерс.

През последните дни страни, измежду които Молдова, Швеция и Норвегия, експулсираха съветски дипломати, което провокира ответни ограничения от страна на Москва.

Говорителят на Кремъл в същото време приветства всичко, което може да докара до преустановяване на войната в Украйна, когато беше запитан какво мисли за телефонния диалог ден по-рано сред китайския президент Си Цзинпин и украинския президент Володимир Зеленски. Говорителят на Кремъл съобщи, че Русия е осведомена с детайлностите за това, което двамата водачи са разискали, и съобщи че позициите им по спора са добре известни.

Но Москва към момента ще се стреми да се реализиран задачите на това, което назовава " специфична военна интервенция " в Украйна, сподели Песков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР