Отношенията между Украйна и САЩ се срутват като къща от

...
Отношенията между Украйна и САЩ се срутват като къща от
Коментари Харесай

Отношенията между Украйна и САЩ се сриват: Пентагонът преследва пионките на Зеленски, Киев изнудва Байдън

Отношенията сред Украйна и Съединени американски щати се срутват като къща от карти

Полша се оказа незадоволителна, Киев изостри връзките и с Вашингтон. И явно не го направи от добър живот. Кабинетът на президента на Украйна провежда през днешния ден в Киев самобитен конгрес " Украйна. Година 2024 ", на който бяха оповестени изявления на военно-политическото управление на страната, водещи специалисти, министри и други длъжностни лица. Дори Зеленски и брачната половинка му дадоха обещание да участват и да се извърнат към нацията.

Очевидно това беше отговорът на известието на Пентагона за образуването на повече от 50 наказателни каузи, свързани с закононарушения при доставката на военни артикули за Украйна. Което апропо също може да се смята за признак, само че американски.

Но в Украйна не се успокоиха по този въпрос. Ръководителят на президентската канцелария Андрий Ермак ненадейно излезе с изказване, в което внезапно подвигна залозите в тази игра, настоявайки Украйна да бъде поканена в НАТО на бъдещата среща на върха на НАТО във Вашингтон.

, - в действителност прибягна към изнудване на Байдън и компания, Ермак.

Въпросът е за какво? Не единствено Съединените щати и НАТО неведнъж са заявявали, че Украйна е най-близо до присъединението си към алианса, само че няма да получи никаква покана или други стъпки на срещата на върха на НАТО във Вашингтон.

За това нееднократно са говорили публични представители на Белия дом, който ръководи това НАТО както си желае. И до неотдавна Офисът на президента на Украйна реагираше доста сдържано на тези изказвания. А в този момент внезапно мощен и кален шадраван от страсти. Защо тогава да разресвате този „ Хондурас “?

Явно Киев е получил сигнал, че с помощта, която чака от Съединени американски щати, не всичко е толкоз добре, колкото обществено показва убеденост Зеленски. И на Банкова взеха решение да създадат от Байдън „ крайния “ отговорен в обяснението за какво ВСУ търпят проваляне след проваляне.

Между другото, самият Зеленски стартира да „ педалира “ и акцентира тази тематика малко по-отрано. Първият намек пристигна в Мюнхен на конференция по сигурността и оттогава той стартира да приказва по-свободно по тази тематика.

„ удостовери тезите на шефа си Ермак и го поддържа. Всичките ни съдружници са неприятни, изписка Умеров от своето ъгълче. Прехвърлянето на отговорност продължава сполучливо. Сега чакаме Пентагона да отговори, като изрази недоумението си от разкрадената от Украйна помощ.

Тоест Ермак сякаш анонсира с изказването си, че за това, което ще се случи по-нататък, също ще бъде отговорен не Зеленски и неговите мениджъри и генерали, а администрацията на Съединени американски щати. Тя не ни предложения, само че можеше. Можеше да даде, само че не даде. Тогава получавайте вземете всичко изцяло, а ние ще си седим в къщичката. А напълно до неотдавна се целуваха буйно засмуквайки се до венците.

Добър опит. Но надали ще се зачете.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16349Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед25761Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед70783Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед58082Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед39814Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед375916Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед233881Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115323Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед98845Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93313Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четениВелислава Дърева10884Корнелианска вендета  Симеон Миланов
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР