Отношенията между Ник Кирьос и Новак Джокович претърпяха сериозен положителен

...
Отношенията между Ник Кирьос и Новак Джокович претърпяха сериозен положителен
Коментари Харесай

Джокович разкри кога ще изведе Кирьос на обещаната вечеря

Отношенията сред Ник Кирьос и Новак Джокович претърпяха сериозен позитивен поврат през 2022-ра, като всичко стартира от добре познатата обстановка при започване на годината, когато сърбинът беше депортиран от Австралия и по този начин нямаше опция да отбрани купата си в Мелбърн. Тогава Кирьос застана на практика против всички свои сънародници и изрази поддръжката си към Джокович, като показа какъв брой компрометиран се усеща от отношението на австралийските управляващи по отношение на 21-кратния първенец от Шлема. Оттогава враждата сред двамата тенисисти изцяло избледня и те даже показват другарски усеща един към различен. Състезателите също по този начин размениха голям брой ласкави думи между тях, до момента в който се състоеше церемонията по награждаването на Уимбълдън.

Точно тогава публицистите подсетиха на балканеца, че дружно с Ник са сключили залог, съгласно който спечелилият е задължен да изведе изгубилия на вечеря, а доскоршният номер едно изрази подозрение, че ще може да извърши обещанието си още в Лондон. Кирьос обаче не остави нещата по този начин и още на идващия ден попита първенеца къде е извоюваната от него почерпка, а Ноле се оправда с това, че е нямало никакви свободни места в заведенията за хранене през неделния ден в английската столица и увери канбереца по какъв начин в Ню Йорк ще го изведе на вечеря.

Малка детайлност обаче е, че за момента държавното управление на Съединени американски щати не позволява неимунизирани чужденци на територията на страната и надалеч не е несъмнено, че Джокера ще може да реализира толкоз скоро желанията си.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР