Отношенията между мениджърите Жозе Моуриньо и Антонио Конте са тема

...
Отношенията между мениджърите Жозе Моуриньо и Антонио Конте са тема
Коментари Харесай

Моуриньо чака, Конте бяга

Отношенията сред мениджърите Жозе Моуриньо и Антонио Конте са тематика номер едно в Англия. Треньорите на „ Манчестър Юнайтед “ и „ Челси “ отхвърлиха да се поздравят след дуела сред двата отбора на „ Стамфорд Бридж “. След последния съдийски сигнал Специалния чакаше своя сътрудник, само че италианецът го пренебрегва съзнателно.

Запитан за какво не е отишъл да се ръкува с португалеца, Конте отговори: „ Това не е значимо, основното е да се завоюва мача. Трябва да се почитаме на терена, не отвън него. Искате да го преследвам ли? Аз бях в средата на терена. Стиснах ръцете на хората, които бяха в близост “.

Моу пък бе запитан дали по-късно Конте го е разкрил, с цел да го поздрави. „ Не. Той изчезна. Затова поздравих неговите асистенти, което за мен в основата си е същото “.

Преди срещата, която „ сините “ завоюваха с 1:0, двамата въпреки всичко се поздравиха. Инициатор на поздрава още веднъж беше Моуриньо, който причака своя сътрудник в тунела.

Жозе поздрави и играчите на „ Челси “ като отхвърли да стисне единствено ръката на Еден Азар. Португалецът има вяра, че белгийският халф е в основата на уволнението му през декември 2015 година.

Специалния съобщи, че към този момент е обезпокоен от разликата с водача в шампионата „ Манчестър Сити “.

„ Гражданите “ водят с осем точки на „ алените дяволи “.

„ Все отново сме втори, и 18 отбора са в по-лоша позиция от нас в класирането – сподели Моу. – Минаваме през сложен интервал с тежки мачове с огромни противници “.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР