Отношенията между лейди Гага и Брадли Купър се превърнаха в

...
Отношенията между лейди Гага и Брадли Купър се превърнаха в
Коментари Харесай

Лейди Гага изглежда не се среща с Брадли Купър, а с друг

Отношенията сред лейди Гага и Брадли Купър се трансфораха в една от най-обсъжданите тематики в обществените медии. Непосредствено преди награждаването на " Оскар " -ите тази година, Лейди Гага прекъсна връзката си с 50-годишния Кристиан Карин, а публиката събра две и две и стартира да спекулира с огромна обич сред нея и Брадли Купър, която се измества от екрана (двамата си партнират в " Роди се звезда " ) в действителния живот.
" Първо желая да кажа, че обществените мрежи са тоалетната паница на интернет. Видяхте това, което искахме да видите. Това е любовна ария. Това е любовна история и ние работихме интензивно върху нея ", отхвърли Гага спекулациите в шоуто на Джими Кимъл.
И колкото повече времето минава, толкоз по-очевидно е, че всичко е просто игра, като освен това певицата и актриса е свързвана все по-интензивно с различен неин сътрудник - Джеръми Ренър. " Ренър и Лейди Гага прекарват доста време дружно, а артистът е огромен обожател на музиката, което в допълнение ги свързва ", сподели източник за списание People.
Новата двойка прекарва от ден на ден и повече време дружно, а постоянно с тях може да се види и неговата 6-годишна щерка Ава, прибавя източникът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР