Отношенията между Кейт Мидълтън и принц Уилям се превърнаха в

...
Отношенията между Кейт Мидълтън и принц Уилям се превърнаха в
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и принц Уилям се разделят, ето какво ги издаде

Отношенията сред Кейт Мидълтън и принц Уилям се трансфораха в предмет на все по-често разискване както в медиите, по този начин и в обществото. След като Меган Маркъл и принц Хари напуснаха Англия и се реалокираха в Съединени американски щати, фокусът на публичното вниманието се трансферира към принц Уилям и Кейт Мидълтън и образцовите им връзки.

Наскоро двамата бяха видяни по време на поло мач, което в допълнение подпали интереса и вълнението към тях. Въпросителни породиха след едно деяние на Кейт, което провокира вълна от мнения в обществените медии. Тя обърна буза към брачна половинка си, целувайки въздуха до него. Някои хора поясниха този жест като престореност и отчуждение сред двойката, като го възприеха като очевиден знак, че техните връзки са надалеч от съвършени.

Въпреки това имаше и такива, които разглеждаха целувката като израз на английска въздържаност. Принц Уилям и Кейт нормално не демонстрират обществено своите страсти и усеща, макар че е ясно, че сходни обстановки подкопават рейтинга на цялата монархия.

В такива обстановки слуховете за невярност на принц Уилям не наподобяват толкоз неоснователни. Не можем да пренебрегнем и информацията, предоставена от източници от Двореца, които настояват, че Уилям е изневерил на Кейт със съседката и още по-обидно – близка другарка на жена му Роуз Ханбъри.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Кейт Мидълтън принц Уилям Великобритания корона кралско семейство раздяла
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР