Отношенията между Илия Йорданов, Тодор Асенов и Иванка Славчева са

...
Отношенията между Илия Йорданов, Тодор Асенов и Иванка Славчева са
Коментари Харесай

Индийски сериал в пловдивско село: Мъж обра и отвлече бившата си, после се събраха

Отношенията сред Илия Йорданов, Тодор Асенов и Иванка Славчева са почтени за високорейтингова индийска телевизионна продукция, само че уви, действието в персоналния им сериал си остава в пловдивското село Калековец. Развръзката, за жалост, също не пробива в „ Боливуд ”, а доближава само до Пловдивския областен съд.
Прочетете още
Илия Йорданов и Иванка Славчева били женени, само че при започване на лятото на 2021 одина се разделили. Иванка напуснала Илия, като съгласно него тя не го обичала и даже я подозирал в невярност. Жената се прибрала в родното си село Калековец, само че до 13 юли Илия ежедневно я молил да се прибере. Не един път я е търсил на работното й място – земеделските ниви до Скутаре, с ангажиментите, че ще ѝ елементарни всичко.

Тогава Илия описа пред кореспондент на TrafficNews , че един ден тя сякаш се съгласила да се прибере при него и му дала да носи чантата ѝ, а тя щяла да пристигна по-късно. Появила се обаче с патрулка, защото била подала тъжба, че Илия я е обрал.

Илия от своя страна твърдеше, че е обичай от служителите на реда в дома си и си извадил здравно. По данни на Министерство на вътрешните работи фактически на 13 юли 2021 година бил подаден сигнал за кражба от Иванка Славчева, както и подобен за тормоз. Това не бил първият сигнал против Илия Йорданов. На 25 юни същата година, Славчева се оплакала от тормоз. В обясненията си тогава е декларирала, че някогашният й брачен партньор я тормози на работното й място, заплашвайки я да се прибере при него. Тя не е желала повече да съжителства с Йорданов, защото последният редовно злоупотребява с алкохол, не работил и се възползвал от нейните финансови приходи.

Историята продължава на 30 юли 2021 година, когато съгласно прокуратурата Илия Йорданов отвлича Иванка Славчева. За негов съизвършител тогава е посочен Тодор Асенов. Йорданов и Асенов са подсъдими в сегашното дело точно за отвличането. Кумичното в тази ситуация е, че към сегашния миг Илия и Иванка още веднъж са дружно, а Тодор е неоткриваем за управляващите. Пред магистратите Илия Йорданов изясни, че Тодор му е племенник, но не тъкмо. Не го бил виждал, макар че са комшии, не знаел и телефона му.

В правосъдната зала стана ясно, че двамата мъже са с мярка за неотклонение „ гаранция ”, само че неоткриваемият Тодор по този начин ѝ не я бил внесъл сумата по нея. По искане на прокурор Галин Гавраилов мярката на Асенов беше променена в „ задържане под стража ” и той към този момент е разгласен за общодържавно търсене.

За идващото съвещание на 28 юни ще бъде направена информация за задграничните пътувания на Тодор Асенов и ще се ревизира дали не е в пандиза или ареста. Ще бъде поискана и информация от Национален осигурителен институт дали се обезпечава, с цел да се види дали работи някъде на трудов контракт.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР