Отношенията между Делян Пеевски и Ахмед Доган са здрави -

...
Отношенията между Делян Пеевски и Ахмед Доган са здрави -
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Илхан Андай: Три пиленца измислили ареста на Доган! След лятото ще станат на яхния...

Отношенията сред Делян Пеевски и Ахмед Доган са здрави - неотдавна е имало среща сред двамата. Пеевски е задоволително интелигентен, с цел да знае, че Доган е прекомерно огромен хап за него, а Доган няма срещу "младият и съумял " да остане в фамилията на Движение за права и свободи, тъй като има потребност от "мощни фигури ".

Така разяснява пред Нова тв журналистът Илхан Андай извадената от праха тематика за хонорара на Доган от плана "Цанков камък ".

До равнище зам.-председатели в Движение за права и свободи постоянно е имало дребни раздори, само че на Доган никой не протяга ръка, подсети познавачът на партията.

"До мига, в който самият Доган реагира – а това беше нелогично за него.

В годините на неговата интензивност медиите му построиха ореола на незаместим български политик. Вследствие той напълно млъкна и реагираше частично главно с заявления и известия, главно за изявления на Реджеп Тайип Ердоган по отношение на България. За пръв път той реагира на вест от медиите.

Някой си е наумил нещо и желае той да реагира. Изненадата – когато той реагира... завчера, и изключително декларацията, формалната на Движение за права и свободи, и аз си споделих: нещо става в страната ", сподели Андай.

"Последното, което съумях да науча, че са здрави. Между Пеевски и Доган е имало среща неотдавна. Между Пеевски и Доган няма война.

Андей показа, че няма новина- казусът с 1,5 млн.лв. хонорар към този момент е стигнал до Върховен административен съд. Журналистът добави, че към днешна дата очевидно има друга скица, а известието от през вчерашния ден на Движение за права и свободи официално е правилно.

Пеевски е задоволително интелигентен, с цел да проучва какво се е случвало в Движение за права и свободи от самото му битие – че Доган е прекомерно огромна хапка за него.

Самият Доган няма нищо срещу Пеевски да остане в фамилията Движение за права и свободи. Защото без такива мощни фрагменти Движение за права и свободи не може да посрещне новите провокации, които се появиха преди година и половина - появяването на партия, която е основана отвън България и се финансира от чужбина, доста мощното показване на националистическите обединения, които живеят на гърба на Движение за права и свободи, и така нататък "

Движение за права и свободи сега се пробва и отчасти съумява, само че съумява на основа на грешките, които вършат Симеонов и другите, сподели още Андай.

За ролята на ГЕРБ и Борисов той разгласи, че се свеждала до главния политически принцип - като ти подадат комфортен пас, да вкараш гол.

"ГЕРБ и Движение за права и свободи отвън паравана са в доста положителни връзки. Преди 2 седмици отпуснаха много пари на общини на Движение за права и свободи ", сподели Андай.

Той разяснява и постинг на някогашния министър Нихат Кабил, че "няма да ви мине номерът, пиленца ", ориентиран към тези, които нападат в този момент Доган.

"Ако употребяваме същата стилистика, тези пиленца до началото на новия политичски сезон ще са станили кило и половина-две и ще отидат на яхния. "

Андай обаче хвърли и друга вест:

"Тези 10 значими персони, които са свързани с "Цанков камък ", трима от тях са провели доста значима среща и от тази значима среща главното обръщение е, че нещо ужасно няма да се случи в страната. Сиреч този, който сътвори напрежението, ще си го понесе в границите на месец, месец и половина.

А напрежението го сътвориха Цветан Василев, някогашни ченгета, които минават за мозъчно ядро, мозъчен център. Цветан Василев от време на време се появавя и споделя: "Внимавай, тъй като знам какво направи предишното лято. "

Става въпрос за голям финансов запас, става въпрос за фокусиране на България отвред (явно във връзка деликатното наблюдаване от страна на външните ни сътрудници, б.р.)...

И е реализиран консенсус да бъдем доста мъдри, да не допуснем да раздрусаме страната.

Само ченгетата са предвиждали да се арестува Доган. "

Той разгласи, че даже в Движение за права и свободи да има доста недоволни, придвижването "винаги ще се тресе дотам, че след това да оздравява ". Но ударят ли Доган, Движение за права и свободи няма да го има.

На край журналистът, който въпреки всичко отхвърли да каже кои от тримата значими са се срещнали и договорили, добави:

"След лятото ще има доста обмислен изказ и доста премерени дейности на Главна прокуратура. Ако някой е надробил нещо, което няма по какъв начин да преглътне, би било ужасно. Защото става въпрос за доста пари. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР