Отношението на управляващите към нас е като към втора категория

...
Отношението на управляващите към нас е като към втора категория
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Ако на протеста има провокатори, те ще бъдат изпратени от МВР

„ Отношението на ръководещите към нас е като към второкласен хора, в това число на една част от медиите, които обслужват ръководещите и които с лека ръка споделят – това не е проблем, зеленият документ дава независимост. “ Това сподели пред БНР водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов преди днешния митинг на партията против ограничаващите ограничения и ценовия потрес. Това е втори митинг против зеления документ след извършения на 12 януари.

„ Хаби се социална сила за нещо, което явно не е най-големият проблем на нашата страна “, счита Костадинов. Сред аргументите митинг да се състои, без значение от оповестеното от здравните управляващи поетапно отпадане на ограниченията той уточни това, че о т на следващия ден отпадат рестриктивните мерки за влизащите, само че не и за работещите в публични обекти и те ще продължат да си заплащат, с цел да работят.

„ Не можем да разберем каква е логиката за това поетапно анулиране за толкоз дълъг интервал – приказваме за 1 месец “, изясни Костадинов.

Като идващ претекст той посочи тестванията на децата , които той дефинира като „ потвърдено неефективни и безсмислени “, назова тази процедура „ безсмислена и нездравословна “ и уточни, че за това в бюджета за идващите 6 месеца са планувани 76 милиона лв. .

„ Тук приказваме за няколкостотин случая от няколкостотин хиляди направени проби. “

Лидерът на „ Възраждане “ добави и над 2 милиарда лв. обезщетения, планувани за бизнеса вследствие на дейностите на българското ръководство за справяне с Covid рецесията.

„ Днес ние ще се срещнем с представители на Министерския съвет. Диалог би трябвало да има, подобен разговор ще има “, съобщи Костадин Костадинов.

По-голямата част от ПГ на „ Възраждане “ ще бъде в Народното събрание по време на второто четене на държавния бюджет, посочи Костадинов.

Министерство на вътрешните работи направи тази провокация, с цел да откаже хората да идват на митинга , разяснява Костадин Костадинов по отношение на огласената предходната седмица информация за готвени провокации на митинга на „ Възраждане “.

Ако има провокатори, те ще бъдат изпратени от Министерство на вътрешните работи . Това е остаряла процедура . Някои практики не умират. Разлика сред новия ГЕРБ и остарелия ГЕРБ и в това отношение не виждам. Днес ще се подготвим да няма провокации от страна на Министерство на вътрешните работи. “

„ Всякакви хора ще дойдат и за огромен смут на столичните жълтопаветни публицисти ще дойдат хора, които не са от София. Ще дадем опция на всеки човек, който другояче не би имал опция да пристигна и да си каже мнението, да пристигна. Защото нашата страна, въпреки че е строго софиоцентрична и в случай че нещо не се случи в София, в триъгълника на гибелта сред Народното събрание, президентството и Министерския съвет, все едно не се е случило , това нещо не се отразява. “

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР