Отнетите от актива на Ювентус 10 точки бяха акцент в

...
Отнетите от актива на Ювентус 10 точки бяха акцент в
Коментари Харесай

Моуриньо за санкцията на Юве: Това е някаква шега

Отнетите от актива на Ювентус 10 точки бяха акцент в изявлението на наставника на Рома Жозе Моуриньо след домакинското тъждество против Салернитана (2:2). Португалецът акцентира, че е несериозно толкоз значимо решение да идва два кръга преди края на сезона. 

“Това би трябвало да е смешка, да го научаваме при оставащи два кръга. Странно е за нас и за всички останали, даже за Ювентус. Нагласата ни щеше да е друга, в случай че имахме тази информация преди мачовете с Монца и Болоня. Съжалявам за Алегри и футболистите му ”, съобщи Моуриньо. 
 Рома измъкна единствено реми след красиви голове на Салернитана Рома измъкна единствено реми след красиви голове на Салернитана
“За мен сезонът е изопачен, само че не желая да приказвам повече за това. Съжалявам за експертите като мен, които заплащат за грешките на шефове и цели клубове ”, добави Специалния. 

Рома е на шесто място в Серия “А ” с 60 точки, четири по-малко от четвъртия Милан. “Джалоросите ” обаче могат да се класират за Шампионската лига и през Лига Европа, в случай че завоюват финала против Севиля.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР