Отнети са достъпът и пропуските на лицата, свързани със сградите,

...
Отнети са достъпът и пропуските на лицата, свързани със сградите,
Коментари Харесай

Демерджиев: Отнет е достъпът на служители до лабораторията на ГКПП „Капитан Андреево“

Отнети са достъпът и пропуските на лицата, свързани със постройките, които са предмет на заповедта на регионалния шеф за изземване на пространства, които се намират на територията на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. Това съобщи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев при визитата си на граничния пункт, съобщи Българска телеграфна агенция. 

„ Стоя месеци наред жандармерия, с цел да може да действа гладко лабораторията и да не стават проблеми и нарушавания на публичния ред, да не стават големи опашки, които нарушаваха връзките ни с Турция и Европейския съюз. Сградите бяха оповестени за здания, свързани с националната сигурност, идната стъпка е заповедта на регионалния шеф за тяхното изземване, която той сега осъществя. Стъпката на Гранична полиция е лишаване на пропуските на лицата ", добави министърът на вътрешните работи. 

" Всеки проникнал в България мигрант, всеки каналджия ще бъде преследван, залавян и изправен пред правораздаването. Очакваме ефикасни резултатни дейности от страна на другите правоохранителни органи. Всички, които правят някакъв жанр незаконна активност, се пренасочиха и към трафика на хора - наказванията са доста ниски, приходите са извънредно високи, всеки престъпен контингент се насочи натам като паралелна активност ", съобщи още Иван Демерджиев.

Според него това е една от аргументите България да не бъде призната в Шенген.

" Предпочитаме да ни се доставят в натура механически средства, в случай че Комисията не може да ги обезпечи бързо, тогава ще преминем към финансиране и поръчки, които ще вървят по линията на националната сигурност, по ускорени процедури - приказваме за камери, за термосензори, за наблюдаване по въздуха с безпилотни летателни апарати, за коли и за един транспортен съд. Няма европейска граница, която да не трябва пробита ", акцентира вътрешният министър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР