Отнесохме се държавнически след изборите. Поискахме властта, за да може

...
Отнесохме се държавнически след изборите. Поискахме властта, за да може
Коментари Харесай

Атанасов за Борисов: Няма да му мине номерът

" Отнесохме се държавнически след изборите. Поискахме властта, с цел да може да пресечем политическата рецесия. За страдание не получаваме поддръжка от ГЕРБ-СДС. Изпълнителната власт е в клещи сред Радев и Борисов “, съобщи съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов пред bTV.

Той дефинира, като " неприятна операция “, изявлението на президента, че правителството тласка България във война, тъй като ще дадем помощ на Украйна.

Атанасов акцентира, че имат данни, че от както е почнала войната, най-вече помощ е отпътувала по време на последния длъжностен кабинет.

" Наближават локалните избори. Ние ще бъдем съществени съперници на локални изборите на ГЕРБ-СДС “, разяснява той.

" Даваме си сметка какъв брой ще е тежко решението България да остане без постоянно държавно управление в навечерието на локалните избори “, уточни Атанасов.

Според него Борисов си е трансформирал маниерите, откакто Иван Гешев бе свален от поста основен прокурор. " Това беше значим фактор, тъй като Борисов се опасяваше Гешев да не му отмъсти. Страхуваше се да не бъде задържан за по-дълго време. Примката се охлаби и в този момент прояви храброст да нападна държавното управление, което би трябвало да поддържа “, съобщи Атанасов.

" Ние се отнесохме съществено към страната, не сме го правили, с цел да изперем Борисов “, безапелационен бе той.

По думите му в парламента ГЕРБ постоянно си вършат различно болшинство с ДПС и " Възраждане “.

Атанасов се обърна към водача на ГЕРБ и съобщи, че няма да му мине номера и ще желаят осветление на дейностите на му. " ГЕРБ не се държат правилно “, безапелационен бе Атанасов.

" Както и да го назоваваме това държавно управление, то е общо “, съобщи той.

По думите му Бойко Борисов дружно с Делян Пеевски са махали Гешев и поставили Сарафов. " Съдебната промяна е нещо друго “, уточни Атанасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР