Отнемането на разрешителните за производство и търговия с оръжие и

...
Отнемането на разрешителните за производство и търговия с оръжие и
Коментари Харесай

Работници остават на улицата, ако Дунарит не може да търгува с оръжие

Отнемането на разрешителните за произвеждане и търговия с оръжие и друга специфична продукция на " Дунарит " АД ще извади компанията от заетите сега ниши на пазара и ще изпрати на улицата служащите и чиновниците от предприятието. Това се показва в изказване на работодателски организации (АИКБ, БСК и БТПП), получено в Българска телеграфна агенция.
 
Ръководството на " Дунарит " подаде оставка, заводът продължава работа

В изказването се прецизира, че шефът на сдружението Кръстю Кръстев е известен от Министерство на вътрешните работи, че стартира произвеждане за лишаване на разрешенията на " Дунарит " за търговия с оръжие, взривни субстанции и муниции.
 
Няма логичност да се лишават постоянно получени разрешителни за произвеждане и търговия със специфична продукция, показват работодателите.Те се обръщат към Специализираната прокуратура и към Групово дело " Национална полиция " да разделят въпроса за наказателното произвеждане против шефа на " Дунарит " АД и тълкуването дали същото дружество може да продължи да действа.
 
Работниците на " Дунарит " излизат на митинг пред Дунав мост

Длъжни сме да напомним, че дейностите по прекъсването на " Дунарит " АД дават на неговите съперници конкурентно преимущество, допълват работодателите. По тематиката Отново задействаха процедура по лишаване лиценза на " Дунарит "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР