Отнемането на лиценза на охранителната фирма Делта Гард“ е твърде

...
Отнемането на лиценза на охранителната фирма Делта Гард“ е твърде
Коментари Харесай

Рашков: Има данни, че Младен Маринов е поддържал връзки с Митьо Очите, Маргините и други от криминалния контигнент

Отнемането на лиценза на охранителната компания „ Делта Гард “ е „ прекомерно закъсняло “ деяние от страна на Главна дирекция „ Национална полиция “, като управлението на компанията е имало обща активност с някогашния силов министър Младен Маринов, който е имал контакти с престъпния контингент. Това съобщи пред публицисти в Кърджали вътрешният министър Бойко Рашков.

По думите му тази „ обща активност “ се е развивала по времето, когато Маринов е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи, а основен секретар на ведомството е бил Бойко Борисов. Израстването на Борисов до министър-председател е съпътствало израстването на въпросния чиновник до министър на вътрешните работи, акцентира Рашков.
 Ново следствие потвърждава връзка на вътрешен министър от ГЕРБ с Осемте джуджета Ново следствие потвърждава връзка на вътрешен министър от ГЕРБ с " Осемте джуджета "
За връзка сред някогашния вътрешен министър от ГЕРБ Младен Маринов и основните настоящи лица в следствието " Осемте джуджета " сигнализира ма...

„ Има материали, говорещи красноречиво за връзки на този чиновник с лица от престъпния контингент като Митьо Очите, с известните братя Маргини и много други, което не е доста лицеприятно както за този някогашен министър, по този начин и за самото Министерство на вътрешните работи, което досега не е разкрило данни в тази посока “, добави силовият министър.

Припомняме ви, че през 2018 година основният прокурор Сотир Цацаров дефинира новия тогава вътрешен министър Младен Маринов като " отличен експерт "..

Бойко Рашков разяснява и пазаруването на гласове на изборите: На предходните избори предупредихме хиляди лица, за които бяха постъпили данни, че правят дейности по пазаруване на гласове – за това, че органите на Министерство на вътрешните работи сме си свършили работата по закон, сме подлагани на рецензии от ГЕРБ и ДПС; за какво тези две партии с максимален финансов запас и които явно купуват гласове, са срещу дейностите на Министерство на вътрешните работи, запита Рашков.

Той уточни, че акциите против изборните брокери не стопират. Само през днешния ден в Русе са открити левове, евро и злато за към 200 000 лв.. За десетки хиляди са ударите на Министерство на вътрешните работи и във Варненско и в Гурково.
 Нов сигнал за връзки на някогашния вътрешен министър Младен Маринов с Делта гард Нов сигнал за връзки на някогашния вътрешен министър Младен Маринов с " Делта гард "
Сигнал с нова информация за връзки сред някогашния министър на вътрешните работи Младен Маринов и притежателите на охранително...

В Кърджали Рашков съобщи, че решенията на локалните ОДМВР и прокуратура „ се вземат по внушения извън “ и благодарение на назначени от кметове комисии се дава опция за избор с преносима урна (и хартиена бюлетина) на голям брой лица, които нямат ТЕЛК и имат здравословни проблеми от вида на високо кръвно. Той акцентира, че след инспекцията ще осведоми ЦИК.

„ Има изключително държание на прокуратурата във връзка с делата, стартирани за пазаруване и пласиране на гласове – прокуратурата не демонстрира нужната интензивност “, акцентира министърът на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР