Отнемането на лиценза на ЕМКО е удар срещу военнопромишления комплекс

...
Отнемането на лиценза на ЕМКО е удар срещу военнопромишления комплекс
Коментари Харесай

Румен Петков: И Борисов е виновен за случая ЕМКО

Отнемането на лиценза на " ЕМКО " е удар против военнопромишления комплекс в България, съобщи Румен Петков от АБВ. Той упрекна ГЕРБ, че прави следващ опит да удари Военно-промишления комплекс. Според Петков офанзивата може да срине и друго оръжейно сдружение - " Кинтекс ", съобщи news.bg

" Ако външнотърговският лиценз на " ЕМКО " не бъде върнат, ще спре работа и ВМЗ-Сопот, защото тяхното произвеждане, както и на " Аркус ", зависи от доставките на " гориво " - барути, които се употребяват за производството на снаряди ", уточни той.

Петков посочи, че министърът на стопанската система не знае всъщност с какви претекстове Министерство на вътрешните работи е поискало отнемането на лиценза. Според Петков работещите са излезли да защитят хляба си, тъй като са уверени, че предприятията им дават отговор на всички условия.

Според Румен Петков виновността за създалата се обстановка е и на премиера Бойко Борисов. " Ако желае да потвърди, че няма нищо общо с безумията на вътрешния и икономическия си министър, да ги уволни незабавно ", прикани някогашният вътрешен министър.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР