Отнемането на концесията на пристанище Росенец от Лукойл трябва да

...
Отнемането на концесията на пристанище Росенец от Лукойл трябва да
Коментари Харесай

Асен Василев : Отнемането на концесията на Росенец от Лукойл трябва добре да се обмисли

Отнемането на концесията на пристанище " Росенец " от " Лукойл " би трябвало да бъде добре премислено и да стане след правенето на отчет по какъв начин това да стане. Това съобщи министърът на финансите Асен Василев по време на съвещание на комисията по бюджет и финанси на Народното събрание, на която бе изслушан.

Василев разясни, че става въпрос за решението, обвързвано с преустановяване на концесията на пристанище " Росенец ", което Народното събрание одобри като смяна в Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения предвид на дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна.

" Имаме лист от това какво прави " Лукойл ", застраховане, измервателни уреди, предлагам един отчет какво би трябвало да се извърши. Министерството на превоза е почнало работа, 24-часово наблюдаване си има и сега. Работят контролните механизми сега на Национална агенция за приходите и митниците. Да се отдели пристанището, ще са нужни вложенията, няма отчет от енергийното министерство. Не съм сигурен по кое време ще има отчет ", обясни Асен Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР