Отнел мобилния й телефон, както и този на сина йСофийска

...
Отнел мобилния й телефон, както и този на сина йСофийска
Коментари Харесай

36-годишен нанесе побой над жена в София, заканил се с думите Ще те убия

Отнел мобилния й телефон, както и този на сина й

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 36-годишен мъж, заканил се с ликвидиране на жена и й нанесъл телесна щета в изискванията на домашно принуждение, оповестяват от държавното обвиняване.

На 06.08.2023 година към 19,00 ч. в жилище в кв. „ Витоша “ в гр. София, обвиненият Б.М. удрял с ръце по главата и цялото тяло Б.Т., в резултат на което й предизвикал лека телесна щета. Докато я удрял Б.М. се заканил и с ликвидиране на дамата с думите: „ Ще те убия “, което заканване възбудило състоятелен боязън за реализирането му у Б.Т. След това обвиненият лишил мобилния телефон на дамата и на синa й без тяхно единодушие с желание незаконно да го присвои.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 131 ал.1 т.5а, вр. с чл.130 ал.1 от Наказателен кодекс, по чл.144,  ал. 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по чл.194,  ал. 1 от Наказателен кодекс, за които се планува наказване „ отнемане от независимост “.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР