Отне две седмици на събиране от общност в Бруклин, за

...
Отне две седмици на събиране от общност в Бруклин, за
Коментари Харесай

Мъж от Ню Йорк казва, че усилията на общността са помогнали за арестуването на жената, която според полицията е нападнала него и сина му

Отне две седмици на събиране от общественост в Бруклин, с цел да арестуват жена, обвинена в закононарушения от ненавист против индиец и дребното му дете. Инцидентът и реакцията на полицията към него оставиха мъжа, Ашиш Прашар, разтресен и обезпокоен за други кафяви деца в Ню Йорк, сподели той пред NBC News.

Прашар, на 40 години, носеше палестински кафийе, когато завел 18-месечния си наследник в обичания си парк Форт Грийн на 7 ноември. Там, сподели той, една жена се доближила до двамата и попитала Прашар дали поддържа Хамас. Той сподели, че когато се опитал да деескалира обстановката, тя ги нарекла „ терористи “ и „ кучета “ и им споделила, че не им е мястото там.

Той улови част от случая на видео, записвайки я, до момента в който тя хвърляше телефона си и гореща напитка по тях, съгласно полицейски отчет. Клипът стана вирусен, откакто той го разгласява в сметките си в обществените мрежи. Той сподели, че е подал сигнал в полицията същия ден, само че карцерът не е осъществен до 14 дни по-късно.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР