Отмяната на мрежовата неутралност в САЩ може да доведе до

...
Отмяната на мрежовата неутралност в САЩ може да доведе до
Коментари Харесай

Огромна опасност от ликвидиране надвисна над безплатното порно в Интернет

Отмяната на мрежовата индиферентност в Съединени американски щати може да докара до изгубването на безплатната порнография, оповестява The Independent.

Специалистите са уверени, чу крупните интернет провайдери преди всичко ще стеснен скоростния достъп към порно уеб страниците и ще изискат в допълнение възнаграждение, с цел да могат потребителите на ресурсите да споделят видеа на привичната за тях скорост. Това пък ще повлече въвеждането на възнаграждение за гледане на порно в мрежата.

" Отмяната на мрежовата индиферентност е първата крачка към възцаряването на консервативния режим в Съединени американски щати и в целия свят. И това ще засегне освен порнографията, само че и визиите за сексуалността ", съобщи представителят на xHamster Алекс Хокинс.

Той също по този начин добави, че рестриктивните мерки могат да обиден искащите да качват любителски видеа, което ще ограничи значително контента на доста уеб сайтове.

На 14 декември Федералната комисия по свръзките на Съединени американски щати гласоподава за анулация на мрежовата индиферентност. Принципът net neutrality предполагаше, че интернет провайдерите не дават привилегии на обособени уеб сайтове или марки.

След анулацията на закона притежателите на телекомуникационни мрежи като AT&T, Comcast и Verizon могат да вкарат в допълнение възнаграждение за админите на уеб страниците в подмяна на по-бърз достъп към тях.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР