Отминаващата си 2018 беше поредната добра година за гейминга с

...
Отминаващата си 2018 беше поредната добра година за гейминга с
Коментари Харесай

Най-доброто от Steam през годината

Отминаващата си 2018 беше следващата добра година за гейминга с обещанието идната да е още по-добра с развиването на клауд гейминга, появяването на новите конзоли на Microsoft и Sony и заглавия като The Last of Us Part II, Cyberpunk 2077, Halo Infinite и доста други. Но за тях е още рано да приказваме, а това, което се прави всекидневно в края на годината е да се обърне взор обратно. Именно това направиха и Valve, представяйки в компактен тип най-силно представилите се заглавия в Steam. Кои са най-продаваните и играни PC игри за 2019, най-популярните VR планове, коя игра е събрала най-вече геймъри едновременно, кои са най-хубавите новаци и най-обещаващите „ зелени “ планове? Всичко това е систематизирано тук.

Разделени, както нормално в категории, асоцциирани с скъпи метали, Steam подреждат тези заглавия, като огромна част от тях сега са понижени, като част от зимната акция на магазина.

Независимо, че са безвъзмездни, в категорията за най-добре продаващи се игри Valve слагат и безвъзмездни заглавия, като Destiny 2 и Dota 2, евентуално да подчертаят тяхната известност. В най-горния клас – платинения – откриваме също по този начин Monster Hunter World и Civilization VI, евентуално най-хубавата стратегическа игра, излязла през 2019 Total War: Three Kingdoms, както и несъмнено Sekiro: Shadows Die Twice и несъмнено GTA V, допълнени от Rainbow Six Siege, Warframe, The Elder Scrolls Online и CS:GO.

Споменавайки GTA V, CS:GO и Dota 2, то те водят и в секцията с най-вече по едно и също време играещи, като са минали границата от 100 000 индивида, присъединили се дружно да се забавляват. И тук също участва една от най-обсъжданите игри през 2019, Sekiro: Shadows Die Twice, а компания им вършат PUBG, Rainbow Six Siege и Warframe, Destiny 2, Halo: The Master Chief Collection, Underlords и Path of Exile.

Що се отнася до бъдещето, то може да видите кои заглавия в ранен достъп привличали най-голямо внимание през 2019. Изглежда няма нищо изненадващо, откакто измежду най-популярните игри откриваме имената на Ring of Elysium, Beat Saber, They Are Billions и Green Hell. Някак си несправедливо обаче, откриваме чак в дъното в действителност впечатляващи игри, като Tannenberg, Blackout Club, The Wild Eight и Fade to Silence на Black Forest Games.

А кои са най-популярните игри, излезли през тази година съгласно потребителите на Steam. С изключение на Planet Zoo и Mordhau, и тук като че ли няма изненади. Code Vein и Sekiro, RDR2, Star Wars Jedi: Fallen Order, модифицираната версия на RE2, Devil May Cry 5, Remnant from the Ashes, Destiny 2, Halo: The Master Chief Collection и още веднъж Total War: Three Kingdoms, която се обрисува като страховит триумф за Creative Assembly и SEGA.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР