Отминаващата седмица започна с голяма променя за Хари и Меган

...
Отминаващата седмица започна с голяма променя за Хари и Меган
Коментари Харесай

5 любопитни детайла за новия сайт на принц Хари и Меган Маркъл

Отминаващата седмица стартира с огромна трансформира за Хари и Меган - двамата се снабдиха със личен уебсайт - sussex.com. Колкото и обикновен да е на пръв взор, той издава доста елементи за това по какъв начин желаят да бъдат възприемани съпрузите.

От шрифтове и цветове до избор на фотоси и думи, всяко нещо в уеб страницата на " Офисът на принц Хари и Меган, херцог и херцогиня на Съсекс ", както гласи текстът на заглавната страница, е премислено. Ето какво считат Военновъздушни сили по въпроса.

Положителното обръщение

Фонът на sussex.com е тъмносин - съгласно маркетолозите този цвят би трябвало да буди доверие, заричане за качество, както и царственост. Изборът на фотография - Меган и Хари необятно усмихнати (виж фотографията най-горе) също носи положително обръщение.

Офисът на...

С този израз ни " поздравяват " уеб страниците на някогашни президенти. Гербовете, подробните биографии и многочислени достижения имат за цел да ни внушат чувството за нещо елегантно и с гласа. Защо sussex.com питат от Военновъздушни сили? И си дават отговор, че H&M към този момент е заето.

Кралски връзки... или липса на такива

В биографията на принц Хари не се загатва по никакъв метод кралското семейство. Той е показан посредством военната си кариера, благотворителните си организации и биографията си " Резервният ". Не се загатва, че Хари въпреки всичко е пети по ред за заместничество на английския трон.

Меган е феминистка

Меган Маркъл е оповестена за " феминистка и първенец по човешки права, и полово тъждество ". Изброяват се доброволческите й действия - явен сигнал къде ще концентрира упоритостите си в бъдеще.

Да не забравяме купите

Може да не са работещи членове на кралското семейство, въпреки постоянно да се държат като " успореден кралски двор ", пишат Военновъздушни сили. Може и да не загатват връзките си с фамилия Уиндзор, за сметка на това пък децата им категорично са изписани като "  и принцеса Лилибет ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР